Favorieten Omloop Het Nieuwsblad 2024

De start van de Omloop Het Nieuwsblad 2024 nadert met rasse schreden. Heb jij al Omloop Het Nieuwsblad 2024 favorieten in gedachten? Bij JACKS.NL kun je wedden op de Omloop Het Nieuwsblad 2024, waarbij je kans maakt op flinke winsten. Bij ons ontdek je de beste odds voor de Omloop het Nieuwsblad. Hieronder vertellen we je meer over de start van de Omloop Het Nieuwsblad 2024, wat je kunt verwachten qua odds, welke wielrenners recent deze wedstrijd hebben gewonnen en wie voor de 2024 editie van de Omloop Het Nieuwsblad de favorieten zijn.

Wanneer is de start van Omloop Het Nieuwsblad 2024?

De Omloop Het Nieuwsblad is een ééndaagse wielerwedstrijd die al sinds 1945 ieder jaar georganiseerd wordt. Toen heette de wedstrijd nog de Omloop van Vlaanderen, waarna het in 2008 werd omgedoopt tot de Omloop Het Nieuwsblad. Traditioneel is deze wielerwedstrijd de eerste wedstrijd, en dus de opening, van het wielerseizoen in België en Noord-Europa. Sinds 2006 wordt de Omloop Het Nieuwsblad ook voor vrouwelijke wielrenners georganiseerd. In 2024 vindt de start van de Omloop Het Nieuwsblad 2024 plaats op 24 februari. Wie gaat zijn naam aan de erelijst van deze wedstrijd toevoegen?

 

Omloop Het Nieuwsblad odds

Op het moment van schrijven zijn de exacte odds van de Omloop het Nieuwsblad nog niet bekend. Desalniettemin kunnen we wel een inschatting maken van de favorieten voor de Omloop Het Nieuwsblad 2024, volgens de bookmakers althans. Vorig jaar won de Nederlander Dylan van Baarle. Kan hij zijn titel prolongeren? Gekeken naar het verleden, valt op dat vaak een Belgische renner er met de winst vandoor gaat. Zo won Wout van Aert in 2022. Na de eerste editie in 1945 duurde het tot 1959 voordat de eerste niet-Belg won. Zou het thuisfavoriet Arnaud de Lie lukken?

 

Ook al zijn de odds van de Omloop Het Nieuwsblad 2024 op dit moment nog niet bekend, één ding weet je zeker: bij JACKS.NL wed je altijd op wielerwedstrijden met de meest aantrekkelijke odds die online te vinden zijn.

Recente Omloop Het Nieuwsblad winnaars

Wil je de winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad 2024 voorspellen, dan kan het lonen om te kijken wie in voorgaande jaren er met de titel vandoor ging. Zijn deze spelers nog actief, dan zijn ze meteen ook kanshebber om deze wedstrijd nogmaals te winnen. In 2016 en 2017 lukte het bijvoorbeeld Greg van Avermaet om tweemaal op rij de Omloop Het Nieuwsblad te winnen.

 

Vorig jaar werd deze wielerwedstrijd gewonnen door de Nederlandse renner Dylan van Baarle. Het jaar daarvoor ging de titel, zoals wel vaker, naar een Belgische wielrenner: Wout van Aert. Andere voorgaande winnaars die nog actief zijn, en dus nog kans maken op de titel, zijn Davide Ballerini (2021), Jasper Stuyven (2020), Zdenek Stybar (2019) en Michael Valgren (2018).

Top favorieten Omloop Het Nieuwsblad

Wij zijn benieuwd wie de winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad 2024 gaat worden. Net zoals ieder jaar zijn er ook dit jaar weer een aantal kanshebbers voor de Omloop Het Nieuwsblad 2024. Vorig jaar won Dylan van Baarle, dus hij mag wederom tot de favorieten gerekend worden. Hetzelfde geldt voor voormalig winnaars zoals Wout van Aert, Davide Ballerini, Jasper Stuyven, Zdenek Stybar en Michael Valgren. Arnaud de Lie rijdt een thuiswedstrijd, dus hij maakt kans en het publiek zal op zijn hand zijn. Andere mogelijke kandidaten zijn Jan Tratnik, Thomas Pidcock en Alfred Wright.

 

Wedden op de Omloop Het Nieuwsblad 2024? Je doet het bij JACKS.NL, waar je kunt genieten van de leukste bets en de beste odds. Bovendien kun je bij ons profiteren van onze sport welkomstbonus. Maximaal €100 aan Free Bets: niet mis, toch? Daarom wed je op jouw favoriete sporten bij JACKS.NL, jouw nummer één online bookmaker.

 

Ook interessant om te lezen: