Wedden op de Giro d’ Italia 2024

Op 4 mei is het eindelijk zover: de start van de Giro d’Italia 2024! Hieronder kijken we naar de editie van vorig jaar en naar voorname kanshebbers om in de laatste etappe op 26 mei in de karakteristieke roze trui over de finish te komen. Ook zullen vertellen wij je hoe jij een weddenschap op de Giro d’Italia kunt plaatsen bij JACKS.NL!


Nederlanders in de Giro d’Italia

De Giro d’Italia behoort samen met de Vuelta en de Tour de France tot een van de drie meest prestigieuze meerdaagse wielerwedstrijden ter wereld. Tom Dumoulin was in 2017 de eerste en voorlopig ook laatste Nederlander die de Italiaanse wielerronde op zijn naam wist te schrijven. Vorig jaar was de Australiër Jai Hindley de eindwinnaar.


Kanshebbers Giro d’Italia

De bookmakers achten de kans op nieuw Nederlands succes in de Giro d’Italia erg klein. Van de Nederlandse renners maakt Wilco Kelderman met een odd van 26.00 de meeste kans op het winnen van de roze trui. Die kans is echter klein, want Remco Evenepoel is in de ogen van JACKS.NL de gedoodverfde favoriet met een odd van 2.20. Een slechte dag of een valpartij kan je aspiraties in het algemeen klassement echter meteen de das om doen. Wie denk jij dat dit jaar met de ‘maglia rosa’ aan de haal gaat? Plaats je weddenschap bij JACKS.NL!

 

Let op: de odds kunnnen nog veranderen!

 


Wedden op de Giro d’Italia bij JACKS.NL

Behalve het voorspellen van de eindwinnaar zijn er straks veel meer weddenschappen op de Giro mogelijk bij JACKS.NL! Zo zul je tijdens de koers ook per etappe kunnen wedden op specifieke etappewinnaars. Weet jij al waar je tijdens de Giro op gaat wedden bij JACKS.NL?


Wil je meer weten over sportwedden?