Wedden op Tour de France

Op 1 juli is het weer zover: dan gaat in de Deense hoofdstad Kopenhagen de 109e editie van de Tour de France van start! Lees snel verder om alles te weten te komen over de voornaamste kanshebbers en de beste weddenschappen op het allerbelangrijkste wielerevenement ter wereld. Kom beslagen ten ijs en plaats je weddenschap op de Tour de France bij Jack’s Casino & Sports!

Parcours Tour de France 2022

De Tour de France begint op 1 juli in Kopenhagen en eindigt op 24 juli zoals gebruikelijk op de Champs-Élysées in Parijs. De sprintkannonnen zullen zich voornamelijk richten op de eerste week, al kan het in Denemarken en in het relatief vlakke Noord-Frankrijk soms hard waaien. Vanaf de tweede week zullen de klimmers en de klassement-renners echt aan de bak moeten, want dan gaan we de Alpen in. De renners krijgen in deze week onder meer de Mont Ventoux en de Alpe d’Huez voor de kiezen. Veel tijd om tot rust te komen is er echter niet. Daarna trekt het peloton namelijk de Pyereneeën in, waarbij onder meer de Col de Tourmalet en de Hautacam bedwongen moeten worden.

 

Kanshebbers Tour de France 2022

De Sloveen Tadej Pogacar won de laatste twee edities van de Tour de France en is ook dit jaar weer de topfavoriet om de gele trui naar Parijs te brengen. Met zes bergritten en vijf aankomsten bergop kan een slechte dag echter grote gevolgen hebben voor het algemeen klassement, dus een verrassing is zeker niet uitgesloten. Ook Primoz Roglic en Jonas Vingegaard zijn daarom voorname kanshebbers voor het winnen van de Tour de France.

 

Over de kansen op Nederlands eindsucces in de Tour de France kunnen we kort zijn: die is erg klein. Mathieu van der Poel had  vorig jaar weliswaar een week het geel om de schouders, maar in het Franse hooggebergte komt hij waarschijnlijk tekort. Wilco Kelderman en Steven Kruijswijk kunnen wellicht in de top tien eindigen, maar een podiumplaats in Parijs lijkt erg onwaarschijnlijk.

Waar kun je wedden op de Tour de France?

Wil je graag gokken op de Tour de France? Dan zit je helemaal goed bij Jack’s! Daar vind je namelijk de meeste weddenschappen en de beste odds voor de Tour de France. Je kunt niet alleen wedden op de eindwinnaar, maar ook welke renner er met de bolletjestrui (bergklassement) of de groene trui (puntenklassement) aan de haal zal gaan. Tevens kun je weddenschappen plaatsen op de winnaar van elke etappe en bieden wij diverse H2H’s aan. Bij dit type weddenschap voorspel je welke van de twee renners er als eerste over de streep zal komen. Weet jij al waar je op gaat wedden bij Jack’s?

Gratis weddenschap Tour de France

Ben je nieuw bij Jack’s en wil je graag wedden op de Tour de France? Dan kun je helemaal gratis een weddenschap plaatsen! Open snel een account bij Jack’s en claim een Free Bet van €20 of €50. Dat klinkt goed, toch? Maak de Tour de France dit jaar dus nog spannender met een weddenschap!

Ook interessant om te lezen