Wedden op Tour de France 2023

Op 1 juli is het weer zover: dan gaat in Bilboa (Spanje) de 110de editie van de Tour de France 2023 van start! Lees snel verder om alles te weten te komen over de voornaamste kanshebbers en de beste weddenschappen op het allerbelangrijkste wielerevenement ter wereld. Kom beslagen ten ijs en plaats je weddenschap op de Tour de France bij JACKS.NL!

Parcours Tour de France 2023

De Tour de France begint op 1 juli in het Baskenland, Bilboa om precies te zijn, en eindigt op 23 juli zoals gebruikelijk op de Champs-Élysées in Parijs. De sprintkannonnen zullen tijdens de eerste twee etappes het Baskenland 'verkennen’ en de vele heuvels trotseren. Vervolgens komen de renners in Frankrijk en staan de Pyreneeën op het programma.

 

Kanshebbers Tour de France 2023

De Sloveen Tadej Pogacar is ook dit jaar weer de topfavoriet om de gele trui naar Parijs te brengen. Een slechte dag echter grote gevolgen hebben voor het algemeen klassement, dus een verrassing is zeker niet uitgesloten. Ook Jonas Vingegaard (winnaar van 2022) is een grote kanshebber voor het winnen van de Tour de France.

 

Over de kansen op Nederlands eindsucces in de Tour de France kunnen we kort zijn: die is erg klein.

Waar kun je wedden op de Tour de France?

Wil je graag gokken op de Tour de France? Dan zit je helemaal goed bij JACKS.NL! Daar vind je namelijk de meeste weddenschappen en de beste odds voor de Tour de France. Je kunt niet alleen wedden op de eindwinnaar, maar ook welke renner er met de bolletjestrui (bergklassement) of de groene trui (puntenklassement) aan de haal zal gaan. Tevens kun je weddenschappen plaatsen op de winnaar van elke etappe en bieden wij diverse H2H’s aan. Bij dit type weddenschap voorspel je welke van de twee renners er als eerste over de streep zal komen. Weet jij al waar je op gaat wedden bij JACKS.NL?

Gratis weddenschap Tour de France

Ben je nieuw bij JACKS.NL en wil je graag wedden op de Tour de France? Dan kun je helemaal gratis een weddenschap plaatsen! Open snel een account bij JACKS.NL en claim tot 6x €10 Free Bets met Profit Boosts. Dat klinkt goed, toch? Maak de Tour de France dit jaar dus nog spannender met een weddenschap!

Ook interessant om te lezen