Artikelen  
nederland-ecuador-wk-qatar-2022

WEDDEN OP HET WK

Nederland – Ecuador WK 2022

Wie Wordt Wereldkampioen Voetbal? WK Favorieten! Jacks.nl

Nederland – Ecuador is het tweede duel dat het Nederlands Elftal op het WK 2022 gaat spelen. Dit kan al een bepalend duel zijn. Stel dat Oranje zijn eerste wedstrijd heeft gewonnen. Wordt de tweede wedstrijd ook gewonnen, dan ligt het Nederlands Elftal op koers om naar de volgende ronde gaan. Heeft Nederland juist de eerste wedstrijd verloren, dan staat er al gelijk spanning op dit duel. Deze wedstrijd kan dus bepalend zijn voor de rest van het WK 2022.

 

Hieronder gaan we dieper in op Nederland – Ecuador. We laten je zien of Nederland – Ecuador op een tijd wordt gespeeld die fijn is voor de Nederlandse fans. Dat is altijd maar afwachten bij een WK in het buitenland. Ook vertellen we je meer over de kansen van beide teams en de historie tussen deze twee landenteams. Natuurlijk geven we je ook nog een aantal handige tips voor het wedden. Wij zijn de beroerdste niet.

WK Voetbal 2022 Toon meer

Wanneer speelt Nederland tegen Ecuador op het WK?

Nederland – Ecuador wordt op 25 november gespeeld. De begintijd van deze wedstrijd is 17:00 uur. 25 november valt dit jaar op een vrijdag. Mocht Nederland winnen, dan gaat het Oranje Legioen in ieder geval collectief met een goed gevoel het weekend in. Dit is het tweede duel van groep A. In de andere wedstrijd binnen deze groep neemt thuisland Qatar het op tegen Senegal. Ook deze wedstrijd wordt op 25 november gespeeld, maar iets eerder op de dag: 14:00 uur.

Historie Nederland vs. Ecuador

In tegenstelling tot Senegal en Qatar, heeft Nederland wel officiële wedstrijden tegen Ecuador gespeeld. Ecuador heeft een voetbalelftal waar Oranje het nog wel eens lastig tegen heeft. Tot op heden zijn er twee officiële duels geweest. In 2006 vond een vriendschappelijke wedstrijd plaats waarbij Nederland met 1 – 0 won dankzij een doelpunt van Dirk Kuyt. Het tweede vriendschappelijke duel vond in 2014 plaats en eindigde in 1 – 1. Het Nederlandse doelpunt werd gemaakt door Robin van Persie. Gebaseerd op deze twee wedstrijden kan gesteld worden dat het Nederlands Elftal meer moeite heeft gehad met Ecuador dan je vooraf zou verwachten.

Nederland vs. Ecuador kansen vergelijken – odds

Op het moment van schrijven zijn er nog geen exacte odds bekend voor deze wedstrijd. Wel kunnen we een aantal voorspellingen doen gebaseerd op de krachtsverhoudingen tussen deze twee teams. Nederland staat in de top 10 van de wereldranglijst, terwijl Ecuador de nummer 44 is. Bookmakers zullen daarom Nederland aanwijzen als favoriet. Een inzet op een overwinning van Oranje zal je daarom niet veel opleveren, hoewel de kans op een juiste bet wel groot is. Reken niet op meer dan 1.5 tot 2 keer je inzet.

 

Een inzet op een overwinning van Ecuador zal lucratiever zijn, alhoewel de kans hierop lager in wordt geschat door de bookmakers. Toch kan dit je zomaar tussen de 3.5 en 10 keer je inzet opleveren. Een gelijkspel kan ook nog een interessante optie zijn om op te wedden, hoewel de kans hierop misschien wel het kleinst is.

 

Gratis Nederland – Ecuador wedden tips

Nederland is de favoriet bij de bookmakers. Inzetten op winst voor Oranje lijkt daarom een logische keuze, alhoewel de odds natuurlijk relatief laag zijn. Je kunt op meerdere manieren bets aangaan die je meer opleveren, zonder dat je hoeft te voorspellen dat Ecuador de wedstrijd gaat winnen. Bij Jack’s kun je verschillende soorten bets aangaan. Zo zijn er bijvoorbeeld de over – under bets, waarbij je kunt voorspellen hoeveel doelpunten er vallen tijdens de wedstrijd. Daarnaast kun je weddenschappen voor jezelf interessanter maken, bijvoorbeeld met behulp van een Asian Handicap.

Op Nederland – Ecuador wedden bij Jack’s

De wedstrijd Nederland – Ecuador belooft een hoop vuurwerk op te leveren. De historie toont dat het Nederlands Elftal het altijd lastig heeft tegen dit Zuid-Amerikaanse team. Bovendien is het de tweede wedstrijd van de poulefase, wat altijd een spannend moment is. Rondom deze wedstrijd kun je diverse bets aangaan bij Jack’s. Lijkt dit je wat? Kijk gerust eens rond op onze site en ga de strijd aan.

Verwante artikelen Toon meer