Artikelen  
nederland-qatar-wk-qatar-2022

WEDDEN OP HET WK

Nederland – Qatar WK 2022

Nederland - Qatar WK 2022: Wedden & Inzetten bij Jacks.nl!

Nederland – Qatar is de derde en laatste wedstrijd die het Nederlands Elftal speelt tijdens de poulefase van het WK 2022. Hoe beslissend deze wedstrijd is, zal afhangen van hoe Oranje ervoor staat op het moment van spelen. Wellicht kan Nederland de eerste plaats in de poule consolideren door in Qatar het eigen voetbalelftal te verslaan, maar het kan ook zijn dat Nederland nog moet strijden om de volgende ronde te bereiken. Dat belooft een hoop spanning en sensatie.
 
Hieronder gaan we dieper in op Nederland – Qatar. We vertellen je meer over wanneer deze wedstrijd gespeeld wordt en wat je kunt verwachten van de kansen van beide teams. Ook gaan we dieper in op de historie tussen deze twee landenteams en geven we je een aantal tips voor het wedden op deze wedstrijd.
WK Voetbal 2022 Toon meer

Wanneer speelt Nederland tegen Qatar op het WK?

Gaat Nederland – Qatar op een tijd gespeeld worden die gunstig is voor Nederlanders? Bij Wereldkampioenschappen in verre landen is het altijd de vraag in welke mate de tijdzone gunstig is voor de Nederlandse voetbalfans. Gelukkig valt dit in Qatar alleszins mee en worden de wedstrijden niet midden in de nacht uitgezonden. Nederland – Qatar wordt op 29 november gespeeld om 16:00 uur. Dit is een dinsdag, dus wellicht zul je jouw werkdag iets eerder moeten beëindigen als je deze wedstrijd live wilt kunnen kijken.

Nederland vs. Qatar kansen vergelijken – odds

Op het moment van schrijven is er nog geen sprake van definitieve quoteringen. Tegelijkertijd is het geen controversiële uitspraak om vast te stellen dat het Nederlands Elftal de grote favoriet is tegen Qatar. Nederland staat op de wereldranglijst in de top 10 en behoort volgens de bookmakers tot de outsiders voor de titel. Qatar staat maar net in de top 50 op de wereldranglijst. Ook heeft dit land nog nooit aansprekende resultaten behaald.
 
Een inzet op winst voor het Nederlands Elftal zal je daarom nauwelijks wat opleveren, maar de kans is wel groot dat je wat wint. Meer dan 1.1 tot 1.5 keer je inzet hoef je niet op te rekenen. Inzetten op winst voor Qatar of een gelijkspel kan je enorme bedragen opleveren, maar de kans dat je gelijk krijgt is een stuk kleiner. Afhankelijk van de odds die bookmakers vaststellen, kan dit je zomaar tussen de 5 en 50 keer je inzet opleveren. Qatar is bovendien het thuisland, wat altijd een boost kan geven. Ook dit feit kan van invloed zijn op de uiteindelijke quoteringen van de bookmakers.

Historie Nederland vs. Qatar

Nederland en Qatar hebben nog nooit een officiële wedstrijd tegen elkaar gespeeld. Dit is de eerste keer dat deze landenteams elkaar gaan ontmoeten. Nederland behoort al jaren tot de beste landenteams ter wereld, terwijl Qatar geen aansprekende resultaten heeft behaald. Bovendien is dit de eerste keer dat het land op een WK meedoet. Via de kwalificaties lukte dit nooit, maar als thuisland mag Qatar als voetbalelftal meedoen aan het WK. Het thuisvoordeel kan een boost geven, maar in principe is het Nederlands Elftal de overduidelijke favoriet.
 

Gratis Nederland – Qatar wedden tips

Nederland is de grote favoriet. Een inzet op winst voor Oranje zal je relatief weinig opleveren, maar de kans dat je wint is wel groot. Daarentegen kan inzetten op winst voor Qatar of een gelijkspel je enorme winsten opleveren, maar de kans hierop is klein. Tegelijkertijd speelt Qatar thuis en kan dit in hun voordeel zijn. Bovendien is dit de derde groepswedstrijd en kan er een hoop op het spel staan, wat voor spanning zorgt. Het kan alle kanten op gaan. Dat maakt wedden op Nederland – Qatar zo leuk. Onze beste tip: speel bij Jack’s, want hier tref je de meest aantrekkelijke quoteringen aan. Ga ook de diverse weddenschappen rondom deze wedstrijd aan bij Jack’s!
 
Verwante artikelen Toon meer