Artikelen  
senegal-nederland-wk-qatar-2022

WEDDEN OP HET WK

Nederland - Senegal WK 2022

Nederland - Senegal WK 2022: Wedden & Inzetten bij Jacks.nl!

Nederland – Senegal is voor het Nederlands Elftal de openingswedstrijd van het WK 2022. Oorspronkelijk zou dit ook de openingswedstrijd zijn van het gehele WK, maar de organisatie besloot relatief last minute om Qatar – Ecuador naar voren te schuiven. Zijn jullie ook zo benieuwd hoe Nederland het gaat doen op het WK 2022?

 

Natuurlijk kun je bij Jack’s wedden op Nederland – Senegal. Hieronder vertellen we je meer over wanneer deze wedstrijd gespeeld wordt, hoe de kansen van beide teams worden ingeschat en wat de historie is tussen deze twee teams. Ook geven we een aantal handige tips voor iedereen die op deze wedstrijd wil gaan wedden.

WK Voetbal 2022 Toon meer

Wanneer speelt Nederland tegen Senegal op het WK?

Vaak wordt aan ons gevraagd over Nederland – Senegal: rond welke tijd wordt deze wedstrijd gespeeld? Het WK 2022 vindt plaats in Qatar, een land dat in een andere tijdzone ligt. Hierdoor leeft altijd de angst dat wedstrijden in de ochtend of nacht worden gespeeld. Gelukkig valt dat nu mee: Nederland – Senegal wordt op 21 november gespeeld en begint om 17:00 uur. 

Nederland vs. Senegal kansen vergelijken – odds

Het duurt nog even voordat de exacte odds er zijn. Tegelijkertijd kunnen we wel een voorspelling doen. Nederland zal door de bookmakers als favoriet gezien worden. De vorm van de dag kan de odds van Nederland beïnvloeden. Een slechte voorbereiding zal bijvoorbeeld leiden tot een hogere quotering. Maar alsnog zal het Nederlands Elftal de favoriet zijn. Een odd tussen de 1.50 en 1.90 lijkt daarom logisch.
 
 
Bookmakers schatten tot dusver de kansen van Senegal lager in. Kijken we naar de huidige quoteringen, dan ligt een odd tussen de 5.00 en 5.50 in de lijn der verwachtingen. Daarnaast kan deze wedstrijd nog een gelijkspel opleveren. Voorspel je een gelijkspel en krijg je gelijk, dan zal dit je waarschijnlijk drie tot vijf keer je inzet opleveren.

Historie Nederland vs. Senegal

Het is bijzonder, maar Nederland en Senegal hebben geen onderlinge voetbalhistorie tegen elkaar. Deze twee landenteams hebben nog nooit tegen elkaar gespeeld. Nederland – Senegal op het WK 2022 wordt de eerste keer dat deze twee landen het tegen elkaar gaan opnemen.

Wat is de vorm van Senegal?

Op dit moment heeft Senegal een voetbalelftal waar menig ander land jaloers op zou zijn. De grote man binnen hun gelederen is Sadio Mané. De oud-speler van Liverpool heeft afgelopen zomer voor €32.000.000 de overstap gemaakt naar Bayern München en wordt gezien als één van de beste aanvallers ter wereld. Bovendien won Senegal in februari 2022 voor het eerst de Afrika Cup. Sadio Mané scoorde de beslissende strafschop en werd uitgeroepen tot voetballer van het toernooi. We moeten het voetbalelftal van Senegal dus absoluut niet onderschatten.

Gratis Nederland – Senegal wedden tips

Doordat Nederland en Senegal nog nooit tegen elkaar gespeeld hebben, zijn er geen resultaten of statistieken uit het verleden waarop je jouw voorspelling kunt baseren. Wel verwachten bookmakers dat het Nederlands Elftal gaat winnen. Dit lijkt dan ook de meest veilige voorspelling. Daarnaast worden doelpunten van beide teams verwacht. Met een aanvaller als Sadio Mané in het team, wordt het lastig om tegendoelpunten te voorkomen. Maar ook Nederland kan er wat van, met Memphis Depay als spits. Durf jij een over-under bet aan te gaan?

Wedden op Nederland – Senegal bij Jack’s

Bij Jack’s Casino & Sports kun je wedden op alle wedstrijden van het WK 2022. Natuurlijk zijn er diverse bets die je aan kunt gaan omtrent de wedstrijd Nederland – Senegal. Dit is de eerste wedstrijd van het WK voor het Nederlands Elftal. Het belooft een hoop spektakel op te leveren. Houd Jacks.nl in de gaten, want hier vind je de leukste weddenschappen met de meest aantrekkelijke odds.

Verwante artikelen Toon meer