Artikelen  
wedden-op-wk

WELKOM BIJ JACKS.NL

Wedden Op WK Qatar 2022

Wedden op WK 2022

Wil je wedden op het voetbal WK? Wij behoren tot de WK poule bookmakers waarbij je terecht kunt voor jouw WK weddenschap. Nu het Nederlands Elftal er weer bij is op het wereldkampioenschap, zullen meer mensen kijken én wedden op het WK. Doe jij ook mee? Gokken op het WK voetbal bij JACKS.NL maakt dit evenement net wat spannender!


Hieronder vertellen we je meer over gokken op het WK voetbal. Zo vertellen we je wie de bookmakers als grootste kanshebbers zien en gaan we dieper in op de kansen van het Nederlands Elftal. Daarnaast vertellen we je meer over de WK Poule wedden en tonen we je de historie van het WK. Ook kijken we naar hoe Oranje het in het verleden gedaan heeft op het WK. Kortom: na het lezen van dit artikel ben jij helemaal klaar voor jouw WK weddenschap.

WK Voetbal 2022 Toon meer

WK winnaar wedden: grootste kanshebbers WK

Neem je deel aan een WK pool bij bookmakers, dan zul je al snel zien dat er een aantal teams zijn die het vaakst tot kanshebber gebombardeerd worden. De vier grootste kanshebbers zetten we hieronder voor je op een rij:


  • Frankrijk: dit is de regerend wereldkampioen voetbal. Het land beschikt over een combinatie tussen wereldtoppers en aansprekende talenten. Kylian Mbappé is de grote man van dit moment.
  • België: onze zuiderburen voeren al jaren de wereldranglijst aan. Toch heeft het land deze eerste positie nog niet om weten te zetten in een toernooioverwinning. Het meest dichtbij kwam België op het WK 2018, toen het derde werd. Gaat het land eindelijk een groot toernooi winnen?
  • Brazilië: dit Zuid-Amerikaanse land is altijd een kanshebber, en dit jaar is geen uitzondering. Gaat het Neymar lukken om wereldkampioen te worden
  • Engeland: it’s coming home… or is it? Na de verloren EK 2020 finale zijn de wonden gelikt, en is Engeland klaar om wederom te excelleren op een groot toernooi.

WK winnaar wedden? Kansen van Oranje

Het Nederlands Elftal wordt door bookmakers op de achtste plaats gezet. Gemiddeld genomen wordt de kans op 6% ingeschat dat Oranje wereldkampioen gaat worden. Wij denken dat de bookmakers Oranje hiermee laag inschatten.


Oranje beschikt op dit moment over een uitstekende selectie, met spelers die voetballen bij gerenommeerde clubs zoals Liverpool (Virgil van Dijk), Barcelona (Memphis Depay, Frenkie de Jong en Luuk de Jong), Juventus (Matthijs de Ligt) en Paris St. Germain (Georginio Wijnaldum). Daarnaast is er de bondscoach: Louis van Gaal. Hij is niet alleen één van de beste trainers aller tijden, maar hij wist tijdens het WK 2014 derde te worden met een kwalitatief mindere selectie. Kortom, wij hebben er wel vertrouwen in. Jij ook?


Wedden op WK: handig om te weten

Geld inzetten op het WK? Het kan geen kwaad om de geschiedenis even in te duiken voor wat statistieken. Het eerste WK werd in 1930 gehouden. Gastheer Uruguay werd de eerste winnaar. Op 1942 en 1946 na (vanwege de Tweede Wereldoorlog) werd er om de vier jaar een WK georganiseerd. Het meest succesvolle landenteam is Brazilië, met vijf overwinningen in totaal: 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. Duitsland is vier keer wereldkampioen geworden.


Wie is de regerend wereldkampioen voetbal?

De regerend wereldkampioen voetbal van dit moment is Frankrijk. Tijdens het WK 2018 wisten zij in de finale Kroatië te verslaan met 4 – 2. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, wordt Frankrijk nog altijd gezien als één van de grootste kanshebbers. Het zou bijzonder zijn als het land tweemaal op rij wereldkampioen zou worden. Alleen Italië in 1934 en 1938 en Brazilië in 1958 en 1962 is dit gelukt. Kroatië heeft zich ook weten te kwalificeren voor het WK 2022, maar wordt net als in 2018 gezien als een outsider. Denk jij dat het Frankrijk lukt om wederom wereldkampioen te worden?


Historie van Oranje

Is WK gokken aan te raden als het gaat om het Nederlandse elftal? De historie van Oranje op het WK kent hoge pieken en diepe dalen. Zo wist het Nederlands Elftal zich een aantal maal niet te kwalificeren, waaronder voor het vorige WK en het WK 2002. Wist het Nederlands Elftal zich wel te kwalificeren, dan was de eerste ronde vrijwel nooit het eindstation.


Tot op heden heeft Oranje zich tien keer weten te kwalificeren voor het WK. Drie keer wist het Nederlands Elftal de finale te halen en tweede te worden: in 1974, in 1978 en in 2010. In 1974 verloren we van West-Duitsland, in 1978 van Argentinië en in 2010 van Spanje. Deze wedstrijden leverden vele onvergetelijke momenten op. De bal van Rob Rensenbrink op de paal in 1978 en de teen van Casillas in 2010 zijn hier goede voorbeelden van. Toen het Nederlands Elftal in 1998 na het nemen van strafschoppen in de halve finale verloor van Brazilië, ontstond er een waar penaltysyndroom. De laatste keer dat het Nederlands Elftal meedeed, ook onder leiding van Louis van Gaal, werden we derde. Goed om in het achterhoofd te houden als je gaat gokken op het WK voetbal!


Wedden op WK bij JACKS.NL

Deelnemen aan WK poule wedden van de TOTO behoort tot het verleden, want je kunt nu op het WK wedden bij Jack’s. Niet alleen ontdek je bij ons aantrekkelijke odds en quoteringen, maar we geven je ook handige 'Wedden WK 2022' tips zodat je het meeste uit je bets kunt halen. Wie denk jij dat er wereldkampioen gaat worden? WK gokken doe je met JACKS.NL!


Geld inzetten WK: hoe doe je dat?

Er zijn honderden mogelijkheden om uit te kiezen als je zoekt op 'Wedden WK 2022'. Niet gek, want wedden op het WK kan ook als je nog geen ervaring hebt op dit gebied. Wil jij gokken op WK voetbal een kans geven? WK gokken kan alleen met een account, maar dit is zo gepiept. Vul je gegevens in, verifieer jouw identiteit, stort minimaal €10 en je kunt aan de slag! Veel succes en vooral veel plezier met wedden op WK!

Verwante artikelen Toon meer