Wedstrijdprogramma Toon meer
Recente artikelen Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Recente artikelen Toon meer

Jack's Oranjeplein: dé plek voor al je WK Bets & Stats


Beleef het WK in de kroeg, op straat, op de tribune of gewoon thuis. Waar je ook bent, wij zijn er overal bij! Niet alleen Oranje, maar ook jij kunt winnen tijdens het WK. Jack's Oranjeplein is jouw digitale WK-omgeving hiervoor!


Wedstrijdprogramma en odds WK 2022

Op Jack's Oranjeplein kun je het volledige wedstrijdprogramma inclusief de speeltijden bekijken. Bij Jack's hebben we natuurlijk de beste odds voor elke wedstrijd. Voorspel bijvoorbeeld welk land wint, het aantal doelpunten, welke speler scoort of welke speler een assist geeft. Ook voor de beste outrights ben je bij Jack's aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om wedden op het WK 2022.


De beste WK bonussen en promoties

Zowel nieuwe en bestaande spelers kunnen profiteren van onze exclusieve WK bonussen en promoties. Houd Jack's Oranjeplein in de gaten, want zowel voor casino als ons Sportbook hebben we fantastische promoties klaarstaan. Geef jouw weddenschap bijvoorbeeld een boost, maak kans op Free Bets of doe mee met onze toernooien met enorme prijzenpotten.


Wedden op het WK? Samen winnen op Jack's Oranjeplein!

Jack's Oranjeplein is dé plek voor al je WK Bets & Stats. Om je op weg te helpen, hebben we voor alle kanshebbers en underdogs een voorbeschouwing geschreven. Ontdek per land meer over de selectie, opstelling, topscorers en recente prestaties. En dat is nog niet alles, ook tijdens het WK kun je op Jack's Oranjeplein match previews verwachten. Hierin geven we voor elke speeldag onze wedtips en delen we onze voorspellingen. Zo ben je voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor jouw weddenschap!