Wedstrijden  
  20:00  
Lusail
 
26 Nov
Groep C
     
Argentinië   Mexico
 
Argentinie - Mexico Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer
Argentinië - Mexico 26 november WK 2022

Op 26 november om 20:00 uur speelt Argentinië tegen Mexico. Deze WK groepsfase wedstrijd in Poule C wordt gehouden in het Lusail stadion in Lusail, Qatar.

De Argentijnen doen voor de zeventiende keer mee aan het Wereldkampioenschap voetbal. De hoogste klassering op een WK van Argentinië is de winnaar (in 1978, 1986). De laatste keer dat de Albicelestes deelnam aan het prestigieuze eindtoernooi was in 2018, toen het werd uitgeschakeld in de achtste finale. Argentinië - momenteel de nummer 3 van de FIFA wereldranglijst - hoopt met trainer Lionel Scaloni hoge ogen te gooien op dit WK. Met een quotering van 7.5 is het land uit Zuid-Amerika een interessante naam om op in te zetten dit WK!

De beste prestatie ooit op het WK van de Mexicanen is de kwartfinale (in 1986 & 1970). Voor de el Tricolor is dit de zestiende keer dat ze meedoen aan een WK. Het laatste Wereldkampioenschap waar de Mexicanen aan meededen was in 2018, toen het strandde in de achtste finale. De mannen van Gerardo Martino hopen in Qatar indruk te kunnen maken. Alle ogen zijn gericht op sleutelspeler Hirving Lozano. Mexico heeft een quotering van 151 om aan het einde van het toernooi met de wereldbeker in handen te staan. Hoe schat jij hun kansen in dit toernooi?

Weet jij wie deze wedstrijd op het WK gaat winnen? Maak de wedstrijd in Poule C nóg spannender door in te zetten op Argentinië - Mexico bij Jack's. Jack's Oranjeplein is dé plek voor al je WK bets & Stats!

  20:00  
Lusail
26 Nov
Groep C
     
Argentinië   Mexico
 
Argentinie - Mexico Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer