Wedstrijden  
  14:00  
Al Thumama
 
27 Nov
Groep F
     
België   Marokko
 
Belgie - Marokko Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer
België - Marokko 27 november WK 2022

Op 27 november om 14:00 uur speelt België tegen Marokko. Deze WK groepsfase wedstrijd in Poule F wordt gehouden in het Al Thumama stadion in Doha, Qatar.

De Belgen doen voor de veertiende keer mee aan het Wereldkampioenschap voetbal. De hoogste klassering op een WK van België is de derde plaats (in 2018). De laatste keer dat de Rode Duivels deelnam aan het prestigieuze eindtoernooi was in 2018, toen het werd uitgeschakeld in de halve finale. België - momenteel de nummer 2 van de FIFA wereldranglijst - hoopt met trainer Roberto Martinez hoge ogen te gooien op dit WK. Met een quotering van 18 is het land uit Europa een interessante naam om op in te zetten dit WK!

De beste prestatie ooit op het WK van de Marokkanen is de achtste finale (in 1986). Voor de Atlasleeuwen is dit de zevende keer dat ze meedoen aan een WK. Het laatste Wereldkampioenschap waar de Marokkanen aan meededen was in 2018, toen het strandde in de groepsfase. De mannen van Walid Regragui hopen in Qatar indruk te kunnen maken. Alle ogen zijn gericht op sleutelspeler Hakim Ziyech. Marokko heeft een quotering van 201 om aan het einde van het toernooi met de wereldbeker in handen te staan. Hoe schat jij hun kansen in dit toernooi?

Weet jij wie deze wedstrijd op het WK gaat winnen? Maak de wedstrijd in Poule F nóg spannender door in te zetten op België - Marokko bij Jack's. Jack's Oranjeplein is dé plek voor al je WK bets & Stats!

  14:00  
Al Thumama
27 Nov
Groep F
     
België   Marokko
 
Belgie - Marokko Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer