Wedstrijden  
  16:00  
Al Bayt
 
29 Nov
Groep A
     
Nederland   Qatar
 
Nederland - Qatar Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer
  16:00  
Al Bayt
29 Nov
Groep A
     
Nederland   Qatar
 
Nederland - Qatar Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer
Nederland - Qatar 29 november WK 2022

Op 29 november om 16:00 uur speelt Nederland tegen Qatar. Deze WK groepsfase wedstrijd in Poule A wordt gehouden in het Al Bayt stadion in Al Khor, Qatar.

De Nederlanders doen voor de elfde keer mee aan het Wereldkampioenschap voetbal. De hoogste klassering op een WK van Nederland is de tweede plaats (in 1974, 1978 & 2010). De laatste keer dat de Oranje deelnam aan het prestigieuze eindtoernooi was in 2014, toen het werd uitgeschakeld in de halve finale. Nederland - momenteel de nummer 8 van de FIFA wereldranglijst - hoopt met trainer Louis van Gaal hoge ogen te gooien op dit WK. Met een quotering van 14 is het land uit Europa een interessante naam om op in te zetten dit WK!

De beste prestatie ooit op het WK van de Qataresen is de -. Voor de Al-Annabi is dit de eerste keer dat ze meedoen aan een WK. Het laatste Wereldkampioenschap waar de Qataresen aan meededen was in -, toen het strandde in de . De mannen van Félix Sánchez Bas hopen in Qatar indruk te kunnen maken. Alle ogen zijn gericht op sleutelspeler Akram Afif. Qatar heeft een quotering van 401 om aan het einde van het toernooi met de wereldbeker in handen te staan. Hoe schat jij hun kansen in dit toernooi?

Weet jij wie deze wedstrijd op het WK gaat winnen? Maak de wedstrijd in Poule A nóg spannender door in te zetten op Nederland - Qatar bij Jack's. Jack's Oranjeplein is dé plek voor al je WK bets & Stats!