Wedstrijden  
  14:00  
Education City
 
26 Nov
Groep C
     
Polen   Saudi-Arabië
 
Polen - Saudi-Arabie Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer
  14:00  
Education City
26 Nov
Groep C
     
Polen   Saudi-Arabië
 
Polen - Saudi-Arabie Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer
Polen - Saudi-Arabië 26 november WK 2022

Op 26 november om 14:00 uur speelt Polen tegen Saudi-Arabië. Deze WK groepsfase wedstrijd in Poule C wordt gehouden in het Education City stadion in Al Rayyan, Qatar.

De Polen doen voor de negende keer mee aan het Wereldkampioenschap voetbal. De hoogste klassering op een WK van Polen is de derde plaats (in 1974 & 1982). De laatste keer dat de Biało-czerwoni deelnam aan het prestigieuze eindtoernooi was in 2018, toen het werd uitgeschakeld in de groepsfase. Polen - momenteel de nummer 26 van de FIFA wereldranglijst - hoopt met trainer Czesław Michniewicz hoge ogen te gooien op dit WK. Met een quotering van 201 is het land uit Europa een interessante naam om op in te zetten dit WK!

De beste prestatie ooit op het WK van de Saoediërs is de tweede ronde (in 1994). Voor de Zonen van de Woestijn is dit de zesde keer dat ze meedoen aan een WK. Het laatste Wereldkampioenschap waar de Saoediërs aan meededen was in 2018, toen het strandde in de groepsfase. De mannen van Hervé Renard hopen in Qatar indruk te kunnen maken. Alle ogen zijn gericht op sleutelspeler Salem Al Dawsari. Saudi-Arabië heeft een quotering van 1001 om aan het einde van het toernooi met de wereldbeker in handen te staan. Hoe schat jij hun kansen in dit toernooi?

Weet jij wie deze wedstrijd op het WK gaat winnen? Maak de wedstrijd in Poule C nóg spannender door in te zetten op Polen - Saudi-Arabië bij Jack's. Jack's Oranjeplein is dé plek voor al je WK bets & Stats!