Wedstrijden  
  14:00  
Education City
 
24 Nov
Groep H
     
Uruguay   Zuid-Korea
 
Uruguay - Zuid-Korea Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer
Uruguay - Zuid-Korea 24 november WK 2022

Op 24 november om 14:00 uur speelt Uruguay tegen Zuid-Korea. Deze WK groepsfase wedstrijd in Poule H wordt gehouden in het Education City stadion in Al Rayyan, Qatar.

De Uruguayanen doen voor de dertiende keer mee aan het Wereldkampioenschap voetbal. De hoogste klassering op een WK van Uruguay is de winnaar (in 1930 & 1950). De laatste keer dat de La Celeste deelnam aan het prestigieuze eindtoernooi was in 2018, toen het werd uitgeschakeld in de kwartfinale. Uruguay - momenteel de nummer 14 van de FIFA wereldranglijst - hoopt met trainer Diego Alonso hoge ogen te gooien op dit WK. Met een quotering van 51 is het land uit Zuid-Amerika een interessante naam om op in te zetten dit WK!

De beste prestatie ooit op het WK van de Zuid-Koreanen is de vierde plaats (in 2002). Voor de Aziatische Tijgers is dit de elfde keer dat ze meedoen aan een WK. Het laatste Wereldkampioenschap waar de Zuid-Koreanen aan meededen was in 2018, toen het strandde in de groepsfase. De mannen van Paulo Bento hopen in Qatar indruk te kunnen maken. Alle ogen zijn gericht op sleutelspeler Son Heung-min. Zuid-Korea heeft een quotering van 351 om aan het einde van het toernooi met de wereldbeker in handen te staan. Hoe schat jij hun kansen in dit toernooi?

Weet jij wie deze wedstrijd op het WK gaat winnen? Maak de wedstrijd in Poule H nóg spannender door in te zetten op Uruguay - Zuid-Korea bij Jack's. Jack's Oranjeplein is dé plek voor al je WK bets & Stats!

  14:00  
Education City
24 Nov
Groep H
     
Uruguay   Zuid-Korea
 
Uruguay - Zuid-Korea Toon meer
Wedstrijdprogramma Toon meer
Verwante artikelen Toon meer